CV-ketel | Huur / lease

Huren in het kort

Bij huur 'leent' u voor een periode van minimaal 12 jaar een toestel van uw abel&co-installateur. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Uw abel&co-installateur houdt uw toestel in een optimale conditie, want service en onderhoud zijn bij de huur inbegrepen. Het toestel wordt echter niet uw eigendom. U huurt een CV-ketel per maand inclusief service en onderhoud.

CV-ketel huren

Uw CV-ketel huren bij uw lokaal installatiebedrijf
Doet uw CV- of warmwatertoestel het niet meer en is hij niet meer te repareren? Wij bieden u i.s.m. uw lokale installateur een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe CV-, combiketel of warmwatertoestel te leasen of te huren. U huurt een CV-ketel per maand inclusief onderhoud en reparaties. Bovendien bent u dan verzekerd van een zorgeloze All-in service. 

Voordelen van huren van een HR-ketel op een rij:

 • geen grote uitgave ineens; 
 • laag termijnbedrag; 
 • zekerheid voor een lange periode; 
 • meefinanciering van de installatiekosten mogelijk; 
 • geen voorrijkosten, materiaalkosten of arbeidskosten bij onderhoud of service.

Gratis onderhoud en reparatie, geen voorrijkosten

Via een huurcontract met abel&cobent u verzekerd van periodiek onderhoud. Eventuele storingen binnen de mantel van de CV-ketel verhelpen wij snel en kosteloos. Ook worden nooit voorrij-kosten, materiaalkosten of arbeidskosten in rekening gebracht. Uw CV-ketel blijft dus in optimale conditie en u zult er dus langer plezier van hebben. U krijgt gedurende de huurperiode niet te maken met onverwachte kosten aan het toestel.
Meefinanciering installatiekosten

Bij een huurcontract komen de kosten voor de installatie van het toestel voor uw rekening. U vindt deze kosten (voor arbeid en aansluitmaterialen) in onze offerte. Het is een eenmalige kostenpost. abel&co biedt u de mogelijkheid deze installatiekosten gespreid te betalen gedurende de contractperiode. In dat geval zal abel&co de installatiekosten (gedeeltelijk) ‘meefinancieren’. U kunt op deze manier de installatiekosten tot € 1000,- onderbrengen in uw maandbedrag.

Leasen in het kort

Bij lease 'koopt' u in een tijdsbestek van 3 of 5 jaar het toestel van uw abel&co-installateur. U betaalt maandelijks een vast, laag bedrag. Service en onderhoud zijn hierbij inbegrepen. Als zich in de leaseperiode een probleem voordoet, dan zal de abel&co-installateur dit gratis verhelpen. Na afloop van de leaseperiode is het toestel uw eigendom.U least een CV-ketel per maand inclusief service en jaarlijks onderhoud.

CV-ketel leasen

Is uw CV-ketel toe aan vervanging? Bij uw  lokale abel&co-installateur kunt u voordelig een nieuwe CV-ketel, combiketel of warmwatertoestel leasen. U least een CV-ketel per maand inclusief service en jaarlijks onderhoud. Bovendien bent u dan verzekerd van een zorgeloze All-in service. Vraagdirect een vrijblijvende offerte aan.

Voordelen van HR-ketel lease op een rij: 

 • Geen grote uitgave ineens; 
 • Na 3 of 5 jaar bent u eigenaar; 
 • Keuze uit 46 ketels van Nefit, Remeha en Itho Daalderop; 
 • Rente fiscaal aftrekbaar; 
 • Beëindigen lease zonder boeteclausule; 
 • Installatiekosten kunt u meefinancieren;
 • Alle voorrijkosten, materiaalkosten en arbeidskosten zijn inbegrepen.
 • Leasen vaak goedkoper dan eenmalige aanschaf

Een deel van het maandbedrag bij lease bestaat uit rente. Omdat de belastingdienst een CV- of warmwaterinstallatie voor thuisgebruik ziet als onroerend goed, is deze rente fiscaal aftrekbaar. U krijgt dus een deel van het maandbedrag voor lease van uw CV-ketel terug.

Geen hoge aanschafkosten, wél eigenaar
Bij leasen betaalt u geen hoog aankoop-bedrag ineens, maar spreidt u de kosten over 3 of 5 jaar. Na de contractperiode bent u eigenaar. U heeft bovendien de vrijheid om het leasecontract op elk willekeurig moment op te zeggen. Daarvan ondervindt u geen financieel nadeel. Bij het 'afkopen' van het contract betaalt u namelijk alleen het openstaande aflossingsbedrag, zonder het rentedeel en zonder de servicekosten.

Meefinanciering installatiekosten
Bij een leasecontract komen de kosten voor de installatie van het toestel voor uw rekening. U vindt deze kosten (voor arbeid en aansluitmaterialen) in onze offerte. Het is een eenmalige kostenpost. Abel&cobiedt u de mogelijkheid deze installatiekosten gespreid te betalen gedurende de contractperiode. In dat geval zal abel&co de installatiekosten (gedeeltelijk) ‘meefinancieren’. U kunt op deze manier de installatiekosten tot € 1000,- onderbrengen in uw maandbedrag.

Technisch bureau Cox CV-ketel | Huur / lease